SBK ja Blue Fox II taistelevat tänä keväänä 2. divisioonapaikasta tulevalle kaudelle 2018-19. Ottelusarja on katkolla SBK:lle tänä lauantaina, vieläpä kotiluolassa.

SBK ja Blue Fox käynnistivät taistelunsa 2. divisioonapaikasta kaudelle 2018-19 viime viikon sunnuntaina, kun SBK matkasi 3. divisioonassa kakkoseksi sijoittuneen Blue Foxin vieraaksi Uuteenkaarlepyyhyn.

SBK:n tekeminen ensimmäisessä ja kolmannessa erässä oli syystä tai toisesta hieman hankalaa ja vastustajan kyttäävä pelitapa ei helpottanut asiaa; oikeastaan vain ottelun toinen erä ja jatkoerä olivat hyvää rutiinitason suorittamista, mikä riitti lopulta 7-6-voittoon jatkoerän kautta.

Karsintasarja pelataan niin sanotulla Paras kolmesta -systeemillä.

Toisin sanoen 2. divisioonapaikan varmistamiseen tarvitaan siis kaksi voittoa ja ottelusarja onkin katkolla SBK:n eduksi tämän viikon lauantaina, kun Blue Fox saapuu Kauhajoelle.

Edessä on siis ylivoimaisesti kauden tärkein ottelu ja voitto tarkoittaisi sitä, että salibandykausi 2017-18 lyötäisiin pakettiin lauantaina. Mikäli puolestaan Blue Fox onnistuu tasoittamaan ottelusarjan, kolmas ja ratkaiseva peli pelataan heti sunnuntaina Uudessakaarlepyyssä.

Tämän jännittävämpää ottelua saa siis hakemalla hakea ja tässä kohtaa onkin aika tulla vielä kerran Koulukeskuksen saliin kannattamaan oman kylän pojat voittoon; joka tapauksessa kyseessä on kuluvan kauden viimeinen kotiottelu ja sitä kautta viimeinen mahdollisuus nähdä SBK vielä tänä keväänä tositoimissa.

Seuraa heitä:

Lassi Lähdesmäki
SBK

Lassin pelihalut ottelusarjan avausottelussa olivat valtavat ja jalka tikkasi tiukkaa tahtia. Joukkueen nuoriso-osastoon lukeutuva sentteri loikin röyhkeillä haastoillaan useita maalipaikkoja itselleen ja vain epäonnisuus esti maalien synnyn.

Lauantaina kaukalossa nähdään jälleen satavarmasti se kaikille tuttu Lassi, ja kun pelihuumori on niinkin korkealla kuin se jo Uudessakaarlepyyssä oli, on vain ajan kysymys, koska verkko helähtää Blue Foxin päädyssä.

William Sundelin
Blue Fox II

Vuonna 1999 syntynyt William Sundelin pääsi maistamaan jo kuluvalla kaudella Blue Foxin edustusjoukkueessa, miltä meno Divarissa maistuu. Otteluita kertyi tilille viisi kappaletta ja sen myötä myös mukavasti arvokasta kokemusta tulevaisuuteen.

Farmisopimuksen umpeuduttua Sundelin kuitenkin jatkoi kauttaan Blue Foxin kakkosjoukkueen matkassa ja hän onkin eittämättä nuoren uusikaarlepyyläisjoukkueen avainhahmoja. Sundelin teki ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa tehot 1+1.

 

SBK – Blue Fox II

La 24.03.2018, 16:00
Koulukeskuksen sali

Liput: 5 € (alle 12-vuotiaat ilman)