Oman kylän pojista paluumuuttajia sekä nuoria nälkäisiä pelimiehiä rosteriin maakunnasta.

Luvassa railakasta säbää kaikille aisteille!

SB Kauhajoki II-divari kauteen  uusvanhalla rosterilla!

SB Kauhajoki II-divari kauteen uusvanhalla rosterilla!

YKaaKoo SBeeKoo!! Kausi 2018-2019 on nyt käynnissä!

Pohjanmaan 2-divari on nyt kovatasoisempi kuin koskaan ennen! Siitä pitävät huolta kivikovat joukkueet. SB Vaasa luopui divari paikastaan ja myös Blue Fox putosi sarjaporrasta alemmas viime kauden päätteeksi. Tämän lisäksi pitää mainita sarjassa alkukaudesta todellista dominointia esittänyt SB Paapat. Joukkue vilisee Liiga/Divari kokemuksen omaavia pelaajia.

SBK:n edustusjoukkuee kaudella on oiva sekoitus uutta ja vanhaa. Paluumuuttajina kokoonpanoon saatiin Miko Mettälä Mailattomista sekä Jukka Vaskivuori SBK II:n joukkueesta. Isojoelta vahvuuteen liittyi ikitaistelija Johannes Vanhatalo. Teuvan Rivakan riveistä kokoonpanoa täydentää Mirko Viinikainen sekä Janne Komsi. Omasta juniorimyllystä mukaan rosteriin nousi Veeti Ahonen, Leevi Hietalahti sekä Veeti Viitanen. Jurvan Jytkyssä sonnustautunut Ville Ojala liittyi myös joukkueen vahvuuteen. Kaiken kukkuraksi paluun SBK paitaan teki myös Juha Kulmala.

Ahonen Veeti (SBK B-jun)
Viitanen Veeti (SBK B-jun)
Hietalahti Leevi (SBK B-jun)
Ojala Ville (SB Jytky – Jurva)
Vanhatalo Johannes (IU – Isojoki)
Viinikainen Mirko (TeRi – Teuva)
Komsi Janne (Teri – Teuva)
Vaskivuori Jukka (SBK II-Joukkue)
Kulmala Anssi
Kulmala Juha (Tre Ankkare – Turku)
Ollonqvist Mika
Pakkanen Kari
Luhtala Topias
Kattelus Miki
Lehtola Topias
Huhtaviita Niklas
Heinänen Kristian
Hakamaa Arttu
Herrala Antti
Syrjälä Olli
Keski-Korhonen Mikko
Mettälä Miko (Mailattomat)
Lehtonen Juhani
Haapaniemi Eero

(Suluissa viime kauden seura)