SB Kauhajoen ja Kokkolan Nibacoksen väliltä löytyy viime kaudelta reippaasti keskinäistä historiaa, kun joukkueet kohtasivat toisensa pudotuspeleissä.

Tuolloin kokkolalaiset olivat ylitsepääsemätön vastustaja kotikaukalossaan, aivan kuten myös kuluvan kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa, mutta sen sijaan Kauhajoen parketilla ottelut ovat olleet tiukkoja.

Nibacos onkin eittämättä voitettavissa oleva porukka, sillä viime vuodesta isosti muuttunut joukkue on pelannut todella ailahtelevaisen kauden.

Ja voitto on se, mitä SBK nyt tarvitsee. Otteluohjelma on ollut viime pelien osalta todella haastava, kun vastassa ovat olleet sarjassa kahdella kärkisijalla majailevat MLT ja SB Paapat. Lisäksi väliin mahtui kirvelevä kotitappio FBC Remixille – ottelu hävittiin käytännössä ottaen yhteen heikkoon 10 minuutin jaksoon.

Niin tai näin, SBK on osoittanut kuluvan kauden aikana kykenevänsä kaatamaan porukan kuin porukan; eikä Nibacos ole millään muotoa poikkeus, vaikka se tarjoaakin ison haasteen ja lähtee ennakkosuosikkina otteluun.

Tervetuloa siis muutaman viikon tauon jälkeen takaisin katsomaan, kun oman kylän pojat taistelevat arvokkaista sarjapisteistä!

Seuraa heitä:

Mikko Keski-Korhonen
SBK
11 ottelua, 8+7=15

Kauden alku oli hieman haastava, kun viime kaudella koko sarjan maalipörssissä neljännelle sijalle sijoittuneen ”KK:n” laukaukset eivät tuntuneet löytävän tietään verkon perukoille, eikä onneakaan ollut matkassa.

Tahmean alun jälkeen suunta kuitenkin muuttui, gorilla ravisteltiin niskasta pois ja esimerkiksi viimeiseen neljään pelaamaansa otteluun KK on nakuttanut tehopisteet 5+2=7. Liipaisinsormi on siis kuumana, joten kannattaa varoa!

Petteri Toivola
Nibacos
9 ottelua, 11+6=17

33-vuotias Petteri Toivola aloitti kautensa sarjaporrasta ylempänä, uusikaarlepyyläisen Blue Foxin paidassa, mutta syystä tai toisesta tie toi miehen takaisin 2. divisioonaan ja tällä kertaa Kokkolan Nibacoksen paitaan.

Kokenut toholampilainen onkin ollut sekä pelillisesti että henkisesti suuri apu ”Nibbareille”. Siitä kertoi myöskin vakuuttava pistetilasto.

 

SBK – Nibacos

Su 28.01.2018, 16:00
Koulukeskuksen sali

Liput: 5 € (alle 12-vuotiaat ilman)
Kausikortit: 20 €