SB Kauhajoen miesten edustusjoukkue saa viikon parhaan päivän eli lauantain kunniaksi vastaansa erittäin tutun vastustajan, jopa paikallisvastustajaksi luokiteltavan FBC Remixin.

Kun puhutaan ennakkoasetelmaltaan jännittävästä ottelusta, SBK:n ja FBC Remixin keskinäistä ottelua paljon paremmaksi ei voi laittaa: joukkueet majailevat perättäisillä sijoilla sarjataulukossa ja kaiken kukkuraksi keskinäistä historiaa on viime vuosilta paljon.

Ja millaista keskinäistä historiaa? Todella kuumia ja äärimmäisen tasaisia otteluita.

On nimittäin niin, että viimeisistä viidestä kohtaamisesta peräti neljä on päättynyt korkeintaan kahden maalin erolla ja itse asiassa kolme niistä vain maalin erolla.

Näistä viime ja tämän kauden aikana pelatuista otteluista kolme on päättynyt SBK:n voittoon ja kaksi on vienyt nimiinsä Remix. Keskinäisissä väännöissä kotietu on näytellyt isoa roolia, etenkin SBK:n osalta, sillä kauhajokelaispoppoo on voittanut molemmat kotiottelunsa.

Kuluvan kauden aikana joukkueet ovat ottaneet jo kertaalleen yhteen ja tuolloin SBK haki Laihialta vieraspisteet lukemin 7-6 – jatkoajan jälkeen.

Tätä ottelua ei siis kannata skipata, sillä tunnelatausta riittää varmasti niissä määrin, että se tuntuu katsomon takapenkeissä saakka.

Samalla kyseessä on SBK:n startti kauden jälkimmäiseen puolikkaaseen, siis kevätkierrokseen, vaikka puolenvälin krouvi ylitettiinkin ottelumäärällisesti jo joulukuussa.

Taistelupari: Juhani Lehtonen vs. Juho Kallio

Koulukeskuksen parketilla nähdään kaksi sarjan tulikuumimpiin pelaajiin lukeutuvaa kaveria, kun SBK:n Juhani Lehtonen ja FBC Remixin Juho Kallio ottavat mittaa toisistaan, joskin fyysisessä koossa ero on kuin yöllä ja päivällä.

Lehtonen majailee tällä hetkellä Pohjanmaan 2. divisioonan pistepörssissä neljännellä sijalla, sillä ”Leppi” on tehnyt kymmeneen pelaamaansa otteluun upeat tehot 17+9=26. Remixin Kalliolla on puolestaan kasassa samaisesta ottelumäärästä pisteet 11+10=21 ja hän on pistepörssissä kuudentena.

Kyseisessä taisteluparissa napit vastakkain on kaksi totaalisen erilaista pelaajaa, mutta samaan aikaan he ovat joukkueilleen elintärkeitä. Kannattaa siis painaa SBK:n puolelta mieleen numero 25 (kyllähän te nyt sen jo tiesittekin) ja Remixiltä numero 16.

 

SBK – FBC Remix

La 06.01.2018, 16:00
Yhteiskoulun liikuntasali

Liput: 5 € (alle 12-vuotiaat ilman)
Kausikortit: 20 €