SB Kauhajoen miesten edustusjoukkue on pelannut nyt hieman vaisummissa merkeissä sujuneen marraskuun aikana kolme ottelua, joista matkaan on tarttunut kaksi sarjapistettä.

Marraskuun alkajaisiksi SBK sai kotikaukaloonsa vieraaksi SB Vaasa Young Boysin, joka siis toimii sarjaporrasta korkeammalla pelaavan SB Vaasan edustusjoukkueen farmijoukkueena.

Kyseisen ottelu oli täysin SBK:n hallussa – alusta loppuun saakka – eikä vaasalaisvieraille jäänyt juurikaan mahdollisuuksia isäntien käsittelyssä. Kaikkein suurimmat erot olivat maalivahtityöskentelyssä ja viimeistelyssä, minkä myötä lopputulos kirjattiin SBK:n eduksi muotoon 10-4.

Tämän jälkeen väliin mahtui ensimmäinen tyhjä viikonloppu pitkään aikaan, mutta sen jälkeen edessä oli kuuma paikallistaisto ISB/Team Atriaa (kutsutaan tässä tekstissä jatkossa nimellä iSB) vastaan.

Valitettavasti väliviikonloppu tuli SBK:n näkökulmasta lopulta pahaan paikkaan, sillä se kaikkein kirkkain terä kaikesta tekemisestä oli poissa. Toisin sanoen SBK:lle tuli pahaan paikkaan se hieman heikompi peli ja ISB vei pisteet mukanaan numeroin 6-11.

Menneenä viikonloppuna SBK teki puolestaan pitkän matkan, kun joukkue lähti vieraspeliin Toholammin Urheilijoita vastaan. Vastassa oli monisatapäinen yleisö, joka teki paikallisesta salista todellisen hornankattilan ja vastustaja oli ylivoimaisesti kuluvan kauden osalta sarjan paras joukkue; turhaan TU ei keiku sarjan jaetulla ykkössijalla.

Ensimmäisessä erässä TU tarjoili SBK:lle todellista shokkihoitoa, kun se karkasi 5-1-johtoon. Toisessa erässä SBK kuitenkin tuli otteluun mukaan ja nousi vain kahden maalin päähän isäntäjoukkueesta, lukemien ollessa 6-8. Jäähyongelmat kuitenkin kostautuivat ja lopulta TU marssi päätöserässä 14-8-voittoon.

Seuraavan kerran SBK:n edustusjoukkue nähdään tositoimissa tänä viikonloppuna, kun vieraaksi saapuu pykälän verran ylempänä sarjataulukossa oleva Himangan Pallo.

Tästä vielä menneiden otteluiden tilastoihin:

SBK – SB Vaasa Young Boys

SBK – ISB/Team Atria

TU – SBK