Erittäin pirteästi kautensa aloittanut miesten edustusjoukkue kohtaa sunnuntaina pelattavassa tulikuumassa paikallistaistossa ilmajokisen ISB/Team Atrian.

Ilmajokelaisjoukkue pelasi pari viime kautta 3. divisioonassa, mutta kun Team Atria nousi viime kauden jälkeen 2. divisioonaan, päättivät kaksi seuraa fuusioitua.

Näin syntyi siis ISB Ilmajoen ja Team Atrian sekoitus, ISB/Team Atria, ja nämä huippujännittävät paikalliskamppailut SBK:n ja 40 kilometrin päässä sijaitsevan lähipitäjän välillä palasivat takaisin otteluohjelmaan.

Nyt edessä on kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen, kun SBK isännöi ISB:tä Kauhajoen Koulukeskuksen salissa.

SBK pääsee otteluun erinomaisista asetelmista, sillä joukkue kaatoi viime ottelussaan SB Vaasa YB:n upeasti lukemin 10-4. Samalla se tarkoitti sitä, että kyseessä oli toinen kotivoitto putkeen.

Voitto SB Vaasasta YB:stä olikin erittäin tärkeä, sillä alkukauden todella vaikean otteluohjelman jälkeen kyseinen ottelu käynnisti putken, jossa vastaan tulee useita SBK:n päävastustajia.

SBK:n tekeminen on ollut koko kauden korkealla tasolla ja viidestä pelatusta ottelusta ainoastaan vierastappio sarjakärki Nibacokselle oli voiton osalta ulottumattomissa; kasassa onkin jo kuuden pisteen potti, kun SBK on onnistunut kaatamaan aiemmin mainitun YB:n ohella sarjan jättimäisen ennakkosuosikin MLT:n sekä FBC Remixin.

Vastaan asteleva ISB on sekin aloittanut kautensa pirteästi. Se on toki onnistunut keräämään puolet vähemmän pisteitä kuin SBK, mutta kaikki joukkueen pelaamat ottelut ovat olleet todella tasaisia.

Sunnuntain peliin lähdettäessä ennakkosuosikkia ei siis ole olemassa, vaan edessä on ennakkoon huipputasainen vääntö, johon oman lisävärinsä tuovat viime kauden jälkeen Kauhajoelta Ilmajoelle siirtyneet Juha-Matti Kiviluoma ja Joonas Olkkonen.

Seuraa heitä:

SBK

Juhani Lehtonen

Majailee koko Pohjanmaan 2. divisioonan pistepörssin seitsemännellä sijalla ja on jäänyt koko kauden aikana tasan yhdessä ottelussa ilman tehopisteitä. Tuo tapahtui nimenomaan viime ottelussa, joten ärsytetty karhu tulee olemaan painajaismainen pideltävä vastustajalle.

Olli Syrjälä

Pääsi viime kotiottelussa koppailemaan rankkareita kiinni ja suoriutui tehtävästään kiitettävällä tasolla. Esiintynyt varsin vahvasti tolppien välissä, pelatessaan selkeitä ennakkosuosikkeja vastaan, ja pääsee nyt jahtaamaan tosissaan voittoa tililleen.

ISB/Team Atria

Juha-Matti Kiviluoma

Oli SBK:ssa pelatessaan ykkössentteri ja on sitä myös Ilmajoella. Opiskelupaikan varmistuminen johti valitettavasti seuran vaihtamiseen ja nyt siis SBK-pelureiden tehtävänä on pysäyttää tämä kaveri. Edennyt yli piste per peli -tahdilla, joten tarkkana on oltava.

Joonas Olkkonen

SBK:n omaa juniorituotantoa. Napannut heti itselleen johtavan roolin ISB:n alakerrasta ja löytänyt edellä mainitun kaverin kanssa toisensa melkoisen hyvin. Niin ikään piste per peli -tahti meneillään, mutta onneksi tuttu kaveri on helppo lukea pois 😉

 

SBK – ISB/Team Atria

Su 19.11.2017, 16:00
Koulukeskuksen sali

Liput: 5 € (alle 12-vuotiaat ilman)
Kausikortit: 20 €