Kun SBK ja Seinäjoelta tuleva MLT (Mailattomat) astuvat yhtäaikaisesti tanssilattialle, kuumuutta ja tunnetta ei kaukalosta puutu koskaan.

Syystä tai toisesta joukkueiden välillä on paljon jännitteitä ja yksi vaikuttava tekijä on satavarmasti se, että molemmissa joukkueissa on vuosien ajalta toisilleen paljon tuttuja pelaajia; pelaahan esimerkiksi MLT:n riveissä tällä hetkellä kolme kauhajokelaislähtöistä pelaajaa.

MLT on viime vuodet lähtenyt näihin keskinäisiin kohtaamisiin ennakkosuosikkina ja niin on myös tänä vuonna. Joukkue on nimittäin suurin ennakkosuosikki voittamaan sarjan ja sitä kautta etenemään aina Divari-karsintoihin saakka.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti ja molemmilla kerroilla MLT oli parempi. Ensimmäisessä ottelussa, joka päättyi SBK:n näkökulmasta 4-9-lukemin, ottelu ratkesi avauserässä, jonka seinäjokiset veivät tuolloin 4-0.

Toisessa ottelussa SBK:n turmioksi koitui puolestaan päätöserä, sillä kahden erän jälkeen SBK johti ottelua vielä 6-5-lukemin.

Toisin sanoen SBK on osoittanut kykenevänsä laittamaan selkeälle ennakkosuosikille kampoihin. Voittamiseen tarvitaan kuitenkin täydet 60 minuuttia ja sitä SBK lähtee hakemaan huomenna, lauantaina, kun tanssit Koulukeskuksen parketilla käynnistyvät kello 16:00.

 

SBK – MLT

La 21.10.2017, 16:00
Koulukeskuksen sali

Liput: 5 € (alle 12-vuotiaat ilman)
Kausikortit: 25 €