SBK:n edustus lupaa kaikille paikalle saapuville katsojille voittotakuun; mikäli pisteet eivät jää Kauhajoelle, luvassa on lohdutuspalkinto jokaiselle.

Usko omaan tekemiseen on SBK-leirissä sunnuntaina, eli huomenna, pelattavan Remix-ottelun alla niin kova, että ottelun teemana on voittotakuu: mikäli SBK ei voita ottelua, pääsevät lipun ostaneet katsojat seuraavaan kotiotteluun puoleen hintaan.

Kyseessä on joukkueiden kolmas kohtaaminen kauden neljästä keskinäisestä mittelöstä ja lähtökohdat eivät voisi olla juuri kutkuttavammat. Joukkueet ovat tasapisteissä, keskinäisten otteluiden voitot ovat kuluvalta kaudelta 1-1 ja ylipäätään SBK ja Remix toimivat toisilleen paikallisvastustajina.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa SBK nappasi täyden pistepotin huikean trillerin päätteeksi jatkoajalla 7-6-lukemin ja viime viikonloppuna Remix oli, kauhajokisten vahvasta hallinnasta huolimatta, kotonaan parempi numeroin 11-9.

Joukkueiden viime kohtaaminen oli todella kuuma vääntö ja homma Laihialla päättyi siihen, kun eräs paikallinen katsoja riehaantui yleisössä, hyökäten SBK-pelaajien kimppuun ottelun jälkeen. Erotuomarit kirjasivatkin tapauksesta raportin ja satavarmasti joitain seuraamuksia on edessä.

Joukkueet eivät voi siis yksinkertaisesti tällä hetkellä sietää toisiaan, joten sunnuntai tulee olemaan satavarmasti täynnä tulta ja tappuraa. Eikä sovi tietenkään unohtaa VOITTOTAKUUTA!

Nyt siis kaikki ehdottomasti paikan päälle tähän tulikuumaan paikalliskamppailuun!!!

 

SBK – FBC Remix

Sunnuntaina 18.12.2016., kello 16:00
Yhteiskoulun liikuntasali
Liput 5 euroa
Kausikortit 15 euroa