SB Kauhajoen miesten edustusjoukkue saa huomenna mahdollisuuden kuitata viikon takaisen tappionsa FBC Remixille, kun joukkueet kohtaavat SBK:n kotiluolassa.

Joukkueet kohtasivat siis viime viikonloppuna Laihialla pelatussa tulikuumassa ottelussa, jossa jopa yleisö tunki kentän puolelle ja SBK-pelaajien kimppuun. Vaikka SBK dominoi ottelua ajoittain todella mallikkaasti, ryösti Remix pisteet numeroin 11-9.

Sunnuntaina on siis edessä kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen ja voitot ovat tasan 1-1, kun SBK voitti kauden ensimmäisen mittelöinnin jatkoajalla 7-6-lukemin.

SBK-leirissä on nyt keskitytty koko viikon ajan revanssin hakemiseen Remixistä ja valmentaja Marko Ollonqvist takaakin, ettei Remixillä tule olemaan todellakaan mukava reissu Kauhajoelle.

– Me tullaan pelaamaan niin fyysinen peli, että oksat pois. Rehdisti, mutta kovaa – siinä on ollut meidän koko viikon motto tähän peliin valmistauduttaessa. Me ollaan keskitytty viikon ajan voittamaan tämä tuleva ottelu ja Remix tulee olemaan lirissä meidän kanssa. Me ei olla annettu edes sanansijaa millekään muulle vaihtoehdolle kuin voitolle.

– Meiltä ryöstettiin Laihialla pisteet, jotka oltaisiin ansaittu. Eikä me edes pelattu hyvää ottelua ja siitäkin huolimatta vastustaja oli ihan pulassa meidän kanssa, vieläpä kotisalissaan. Nyt sitä virhettä (tappio) ei tulla todellakaan toistamaan ja voin vannoa, että sunnuntaista tulee Remix-pelaajille sellainen painajainen, jota ei ihan hevillä unohda, Ollonqvist paaluttaa tiukkaan sävyyn.

Kaino pyyntö yleisön suuntaan

Ollonqvistilta lähtee myös toivomus kotiyleisölle, joka on kerta toisensa jälkeen saapunut upeasti kannustamaan omiaan.

– Se fiilis pelata omassa kotipyhätössämme on ollut ihan uskomaton ja kyllä me ollaan saatu täällä jonkinasteinen salibandybuumi aikaan.

– Nyt toivoisin kuitenkin, että vedetään vielä asteen verran korkeammalta ja kovempaa. Pistetään sellainen tunnelma saliin, että koko Pohjanmaa raikaa. Me lupaamme tehdä sen ja tehkää myös tekin. Siitä me saadaan valtaisa määrä lisäenergiaa.

– Me halutaan tehdä ottelusta painajainen vastustajalle, josta me emme todellakaan pidä tällä hetkellä, joten luodaan se painajaismainen tunnelma yhdessä. Saavat sitten miettiä joulutauon aikana, että mitä tapahtui, kun koko illan tuli ja joka suunnasta.

 

SBK – FBC Remix

Sunnuntaina 18.12.2016., kello 16:00
Yhteiskoulun liikuntasali
Liput 5 euroa
Kausikortit 15 euroa