SBK:n miesten edustusjoukkue kohtaa lauantai-illan huumassa, jossa kerätään samalla rahaa syövän vastaiseen työhön, SB Vaasa YB:n.

Tulevan viikonlopun kamppailua voidaan pitää kaikin puolin huippumielenkiintoisena.

Jaa, miksi? No, tässä listaamme viisi syytä, miksi tulla paikalle tapahtumaan.

1. SBK osallistuu Movember-kampanjaan, lahjoittaen puolet lipputuloista syövän vastaiseen työhön.

2. Movember-sana muodostuu englanninkielisistä sanoista ”marraskuu” ja ”viikset”. Kampanjaan kuuluu oleellisena osana viikset, joten yleisön parhaat viikset palkitaan SBK:n kausikortilla.

3. Iltaan kuuluu joka kotiottelussa nähtävä tarkkuuslaukaushaaste. Viimeksi voittajan matkaan lähti KH Katsastuksen lahjakortti ja nyt otteluisäntänä toimiva Kesport Kauhajoki palkitsee voittajan niin ikään lahjakortilla.

4. Tunnelma kotiotteluissa on ollut uskomaton ja sekä kauhajokiset että muut suupohjalaiset ovat upeasti ottaneet SBK:n edustuksen omakseen. Jos et ole koskaan vielä todistanut tarjoamaamme salibandyviihdettä, niin nyt on todellakin aika. Ja, jos olet, tiedät haluavasi takaisin uudelleen.

5. Hmm… Olikohan vielä jotain… Ai niin – ehkä se oleellisin juttu on kuitenkin se itse peli. Ennakkoa on luvassa verkkosivuillamme vielä ennen lauantaista ottelua, mutta se voidaan luvata jo nyt: tarjolla on todellinen jännitysnäytelmä.

Saavu siis paikalle Yhteiskoulun vanhaan saliin. Ja älkää pelätkö, ottelu ei mene päällekkäin lauantain koripallo-ottelun kanssa.

 

SBK – SB Vaasa YB

Lauantaina 19.11.2016., kello 19:30
Yhteiskoulun liikuntasali
Liput 5 euroa
Kausikortit 20 euroa