Yhteistyökumppanuusneuvottelut ovat SBK:n miesten edustusjoukkueen osalta kaudeksi 2016-17 hyvin pitkälti paketissa.

SB Kauhajoen miesten edustusjoukkueen pääyhteistyökumppanit ovat esillä niin peliasuissa, ulko- ja college-asuissa kuin otteluisännyyksien muodossa. Lisäksi yritysten logot tulevat näkymään myös edustusjoukkueen YouTube-kanavalle lisättävissä ottelukoostevideoissa.

Osa kumppaneista esiintyy puolestaan laitamainoksissa, jotka siis ovat esillä joukkueen ottelutapahtumissa. Laitamainokset on painattanut paikallinen yritys Mad Devil.

Lisäksi edustusjoukkue on solminut myös muita erilaisia yhteistyömalleja: esimerkiksi ottelumainokset tulevat löytymään Datastopin katolla olevassa valomainostaulussa, Mediaworks Rene Luhtala suunnittelee osan edustuksen design-puolesta, vastaten myös pelaajakorteista sekä ottelukoosteista, Veikkaus puolestaan on toimittanut jokaiseen otteluun yleisölle jaettavat kannatushaitarit ja Urpolan Liikenne kuljettaa joukkueen vieraspelireissuille.

Yhteensä SBK:n edustuksella on 18 yhteistyökumppania ja valmennuksen ohella myös joukkueen taustaryhmään kuuluva Marko Ollonqvist on kohtuullisen tyytyväinen.

– Kyllä me loppujen lopuksi saatiin hyvin pitkälti kasaan se budjetti, joka vaaditaan kauden läpiviemiseen. Iso kiitos tästä menee luonnollisesti yhteistyökumppaneille. Olen todella kiitollinen etenkin pienemmille paikallisille yrityksille, jotka rajallisista resursseistaan huolimatta ovat lähteneet upealla tavalla mukaan.

– Sen sijaan osaan suuremmista paikallisista yrityksistä olen hieman pettynyt, koska juuri heidänhän tehtävänään olisi edistää paikallista toimintaa kaikin mahdollisin tavoin. On perin outoa, että pieneltä yritykseltä löytyy samainen summa, jota sitten isommalta yllättäen ei löydykään ja tässä nyt ei puhuta mistään tähtitieteellisistä rahamääristä. Ymmärrän toki, että suuremmat yritykset saattavat olla mukana näissä hommissa koko Suomen mittakaavalla, mutta paikallisten seurojen ja urheilijoiden tukeminen ei saisi kärsiä siitä.

– Kauhajoki on tällä hetkellä tilanteessa, jossa se tarvii ehdottomasti lisää erilaisia virikkeitä, ja ainakin oman näkemykseni mukaan suurempien yritysten tulisi tuntea paremmin sana ”yhteiskuntavastuu”. Onneksemme PK-yrittäjät sen näyttävät tuntevan ja ymmärtävät tukemisen merkityksen, sillä se on seuroille elinehto.

Edustuksen yhteistyökumppanit kaudella 2016-17:

KH Katsastus

Juupaluoman sora
Kauhajoki-lehti
Mediaworks Rene Luhtala
Urpolan liikenne

JKsellings Oy
Kesport Kauhajoki
Oma Säästöpankki
Veikkaus Oy

Datastoppi Kauhajoki
ESM Brodesign
Kiinteistöhuolto Sorila
Linnax Oy
POP Pankki
Suupohjan Kiinteistökeskus
UTU Automation Oy

LSK
Sähkö-Mäntylä Oy