JKsellings Oy ja SBK:n edustusjoukkue ovat solmineet perinteisiä sponsorimuureja murtavan yhteistyösopimuksen. 

SB Kauhajoen miesten edustusjoukkue on solminut ensimmäisenä seurajoukkueena uudenlaisen sponsorisopimuksen kotimaisia sähkösopimuksia myyvän JKsellings Oy:n kanssa.

Nyt nimittäin koodilla ”SBK”, jokaisella henkilöllä on mahdollisuus käydä vaihtamassa itselleen kotimainen sähkösopimus, säästää rahaa ja tukea samalla paikallista urheiluseuraa.

– Tässä haetaan niin sanottua win-win-win-tilannetta, jossa sponsorointi on luonnollisesti se tärkein asia, mutta samalla ajatellaan myös itse asiakasta sekä edesautetaan suomalaista yrittäjyyttä, JKsellings Oy:n aluemyyntipäällikkönä toimiva entinen SBK-peluri Sami Ilomäki toteaa.

SBK onkin yhteistyökumppaninsa kanssa asettanut käynnistyväksi kaudeksi selkeän tavoitteen, aivan kuten urheilussakin asetetaan.

– Tavoitteena on se, että meidän kautta menisi kaupaksi ainakin 100 sähkösopimusta. Se takaisi meille merkittävät tulot tavoitteelisessa toiminnassamme. Näen tämän tavoitteen täysin realistisena, koska tässä jokainen osapuoli voittaa, SBK:n taustajoukoissa ja valmentajana toimiva Marko Ollonqvist kommentoi yhteistyötä.

JKsellings Oy (www.jkgroup.fi) on kotimainen yhtiö, joka luottaa myös sähkösopimuksissaan kotimaiseen voimaan. Uusi yhteistyömalli tuokin yrityksen toimintaan jatkuvuutta.

– Pyrimme jalostamaan tätä sopimusmallia eteenpäin, mikä edesauttaa myös firman jatkuvuutta. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 20 henkilöä, jotka ovat iältään 18-55-vuotiaita. Haemme koko ajan uusia aluevaltauksia ja parhaillaan kasaamme myyntitiimiä esimerkiksi Porin alueelle.

– JKsellings Oy:n aluemyyntipäällikkönä voin todeta firman puolesta, että olemme enemmän kuin halukkaita tukemaan suomalaista urheilua, Ilomäki päättää.

Yhteistyö on jo tässä vaiheessa yllättänyt positiivisesti kaikki, sillä ilman sen kummempaa markkinointia sähkösopimuksia on vaihdettu jo hyvä määrä.

JKsellings myy sähkösopimuksia Kauhajoen alueella K-Citymarketin myyntipisteellään, tulevalla viikolla, seuraavina päivinä:

Ke 5.10.2016 (Klo 10:00 -)
To 6.10.2016 (Klo 10:00 -)
Pe 7.10.2016 (Klo 10:00 -)

Voit vaihtaa sähkösopimustasi myös Kurikan ja Teuvan alueella:

Ma 3.10.2016 (Kurikka, K-Supermarket, Klo 10:00 -)
Ti 4.10.2016 (Kurikka, K-Supermarket, Klo 10:00 – / Teuva, K-Market Klo 12:00 -)
Ke 5.10.2016 (Teuva. K-Market, Klo 10:00 -)

Sähkösopimus on mahdollista vaihtaa kasvotusten Kauhajoen K-Citymarketin tiloissa, JKsellings Oy:n myyntipisteellä.
Muut vaihtoehdot ovat olla joko suoraan yhteydessä Sami Ilomäkeen tai sitten tuomalla esille kiinnostuksensa sopimuksenvaihtoon joko Marko Ollonqvistille tai Anssi Kulmalalle.
Muista käyttää asioidessasi kampanjakoodia ”SBK”.

Sami Ilomäki (aluemyyntipäällikkö)
JKsellings Oy
050 573 7147

Marko Ollonqvist
SBK Edustus
040 960 1948

Anssi Kulmala
SBK Edustus
040 865 8460

#JKsponssi #SäästämälläTuet #WinWinWin