SB Kauhajoen miesten edustusjoukkue on nimennyt kauden 2016-17 osalta huoltajakseen 45-vuotiaan Timo Haapaniemen.

SB Kauhajoen miesten edustusjoukkue laittoi avoimeen hakuun huoltajan pestin viime viikolla ja lopullinen päätös tehtiin tänään, kun 45-vuotias Timo Haapaniemi nimettiin kyseiseen tärkeään tehtävään.

Salibandy on vienyt voimakkaasti miehen mukanaan ja niinpä Timo onkin ollut varsin tuttu näky sekä Kauhajoella että ylipäätään Pohjanmaalla salibandykatsomoissa.

– Kyllä mä yritän kaikissa maharollisissa salibandypeleissä ja turnauksissa käydä kattomassa otteluita, rennon letkeä Haapaniemi toteaa leveällä Pohjanmaan murteella.

Haapaniemi on kotoisin Närpiöstä, mutta on viihtynyt viimeiset 12 vuotta Kauhajoella. Timon on vienyt mukanaan salibandyyn vahvasti poika Miika, joka on siis itsekin lajin harrastaja.

– Kyllä tietenkin pojan mukana tulee käytyä peleissä ja nythän olisi vielä Kurikassa ensi viikonloppuna turnaus, jota olisi tarkoitus lähteä kattelemaan.

– Kyllähän sieltä se salibandyhenkisyys paistaa vahvasti läpi. Kun Timo soitteli asian tiimoilta ensimmäisen kerran viime viikolla, niin rehellisesti sanottuna päätös oli jo käytännössä ottaen siinä vaiheessa tehty. Kyseessä on intoa puhkuva salibandyihminen, jolta löytyy juuri sitä rentoutta tekemisestä, mitä huoltajalta kaivataankin, edustuksen päävalmentaja Marko Ollonqvist kommentoi valintaa.

Timo kiinnostui pestistä, koska haluaa päästä katsomaan niin sanotusti myös sisäpiirin puolelta, että miltä se homma näyttää.

– Yleisön puolelta pelejä on tullu katteltua ja nyt oli halua päästä näkemään sitä vähän toisestakin suunnasta. Kyllä tässä intoa puhkutaan. Aion olla tiiviisti joukkueen mukana ja antaa oman panokseni joukkueelle.