SBK:n miesten edustusjoukkue saa huomenna pelattavassa ottelussa vastaansa koko kauden ajan sarjaykkösenä keikkuneen Nibacoksen Kokkolasta.

Nibacoksen, siis jo etukäteen sarjan ennakkosuosikin, kohtaaminen ei ole kuitenkaan aiemminkaan SBK-laumaa hyydyttänyt. Kauden ensimmäinen peli Kokkolassa päättyi nimittäin vastustajan voittoon numeroin 7-3, mutta ottelu ratkesi vasta kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Tuossa ottelussa SBK taisteli täydestä pistepotista, sillä kahden erän jälkeen tilanne oli ottelussa 2-2. Nibacos-leirissä tuo ottelu muistetaan ainakin heidän otteluennakon perusteella varsin hyvin ja kokkolalaisia tuntuu jännittävän etukäteen Yhteiskoulun salin pienikokoinen parkettilattia.

Pienenä välihuomiona tähän myös sellainen maininta, että Nibacos eteni Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon ja putosi vasta Salibandyliigassa pelaavalle LASBille numeroin 5-4.

Oman lisämausteensa otteluun tuo se, että mikäli joukkueiden nykyiset sarjasijoitukset pitävät loppuun asti kutinsa, on paljon mahdollista nähdä tämä ottelupari myös kevään pudotuspeleissä.

Niinpä tässä haetaan mahdollisesti jo siis ennakkoasetelmia tulevaa varten, joten eiköhän järkkäillä kunnon menoa ja melskettä saliin sunnuntaina. Me ainakin tulemme tässä suunnitelmassa vastaan sen verran, että nyt voitte ottaa kaverin, sukulaisen tai vaikka naapurin mummon joukkoon ja tulla yhden lipun hinnalla sisään.

Pari kertaa on tällä kaudella hätyytelty täyttä katsomoa, joten eiköhän NYT laiteta mökki täyteen. Lähdetään siis haastamaan kokkolalaiset koko Kauhajoen voimin ja laitetaan Nibacos-pelaajat kotimatkalle niin, että siellä ei tiedetä mitä juuri tapahtui!

SBK – Nibacos

Sunnuntaina 19.02.2017, klo 16:00
Yhteiskoulun liikuntasali
Liput 5 euroa