SB Kauhajoen edustusjoukkue jatkaa kakkosdivaritaivaltaan tänään klo 18:30 pelattavalla kotiottelulla seinäjokista MLT:tä vastaan.

SBK:n osalta kuluva kausi on nyt vanhentunut kolmen ottelun verran ja hieman paremmalla onnella kasassa olisi kaksi voittoa. Kauden avausottelussa kaatui nimittäin FBC Remix ja kauden ensimmäinen vierasottelu Vaasassa päättyi kirvelevään 13-12-tappioon.

Sen sijaan viime ottelusta ei valitettavasti ollut pisteitä tarjolla, sillä oma esitys ei yksinkertaisesti ollut riittävän korkealla tasolla. Niinpä sarjan kärkipään joukkueisiin lukeutuva TU kävi naaraamassa pisteet Kauhajoelta lopulta lukemin 16-8. Päätöserän loppuhetkillä ero hieman venähti, SBK:n haettua kirivaihdetta riskitaktiikalla.

Nyt edessä on kuitenkin uusi päivä ja uudet kujeet, kun Kauhajoelle saapuu MLT, Seinäjoelta. Joukkue on aloittanut kautensa kolmella voitolla, ja kuuluu sarjan kärkipäähän, mutta tasainen ottelu on odotettavissa.

– Meillä on nyt alla niin hyvät valmistavat treenit, joten ainakaan siitä homman ei pitäisi jäädä kiinni. Saatiin paljon parannusta niihin asioihin, jotka ovat vaivanneet, ja nyt sitten se treeneissä nähty moodi tarvitaan myös tänään kaukaloon, SBK-valmentaja Marko Ollonqvist kertaa kuluvaa viikonloppua.

Tulta ja tappuraa

Oman sytykkeensä otteluun tuo se, että MLT:n riveissä pelaa peräti neljä SBK-kasvattia. Sami Ilomäki, Miko Mettälä, Jesse Pukkila ja Jukka Vaskivuori ovat kaikille varsin tuttuja kasvoja, joskin heistä Vaskivuori on loukkaantumisen vuoksi sivussa.

– Kyllähän se tuo tosi maukkaan lisämausteen tähän. Edessä on takuuvarmasti todella kiivas peli, jossa täytyy pitää pää kylmänä, Ollonqvist jatkaa.

– Ylipäätään kyseisen porukan kanssa on ollut aina ilmassa sellaista pienimuotoista kissa- ja hiirileikkiä, joten katsotaan nyt sitten, että kuka jahtaa tänään ja ketä.

Ottelu käynnistyy Yhteiskoulun salissa poikkeuksellisesti kello 18:30. Otteluisäntänä toimii SBK:n miesten edustusjoukkueen pääsponsori KH Katsastus.

SBK Top 5 -pistepörssi

1. Mikko Keski-Korhonen (6+3)
2. Juha Kulmala (5+1)
3. Juha-Matti Kiviluoma (2+4)
4. Juhani Lehtonen (2+4)
5. Anssi Kulmala (4+0)

 

SBK – MLT

Sunnuntaina 30.10., kello 18:30
Yhteiskoulun liikuntasali
Liput 5 euroa
Kausikortit 20 euroa