Lokakuu on yltänyt jo yli puolenvälin ja nyt on hyvä hetki tehdä katsaus siihen, että miten kausi on SBK:n osalta käynnistynyt.

Kakkosmiehet

SBK:n miesten kakkosjoukkue joutui avausturnauksessaan tyytymään pyöreään nollaan sarjapisteiden osalta. Sama trendi jatkui menneenä viikonloppuna myös kotiturnauksessa, Kauhajoella.

Joukkue kohtasi aamuottelussaan Seinäjoen Sisun. Jännitysnäytelmä päättyi lopulta äärimmäisen niukasti seinäjokisille lukemin 6-5. Iltaottelussa kaukalossa vastaan asteli niin ikään seinäjokelaisjoukkue, Mailattomat II. Ottelun lopputulos kirjailtiin vastustajalle 8-3.

Kokonaisuudessaan turnaus jätti pelillisesti avausturnausta paremman kuvan, joten suunta on ainakin oikea.

Kakkosmiesten otteluohjelman, sarjataulukon ja tulokset löydät täältä.

B-juniorit

SBK:n B-juniorit avasivat kautensa jo syyskuun loppupuolella, kun joukkue matkasi Nurmoon.

Ensimmäisessä ottelussa joukkue laittoi hyvin kampoihin kokkolalaiselle Nibacokselle, mutta joutui tyytymään 13-7-tappioon. SPV II puolestaan tarjoili kylmää kyytiä lukemin 8-1 ja jälleen avausturnauksen viimeisessä ottelussa pelillinen ilme oli parempi, kun sarjan selkeänä ennakkosuosikkina toimivaa Nurmon Jymyä tappiolukemat kirjailtiin 14-4.

B-juniorien otteluohjelman, sarjataulukon ja tulokset löydät täältä.

C-tytöt

SBK:n ainoa sarjassa oleva tyttöjoukkue, C-tytöt, käynnisti kautensa kuun alkupuolella Kälviällä.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan SBK:n tyttövoimaa edustava joukkue laittoi mukavasti hanttiin FBC Remixiä vastaan, joskin loppulukemat kirjattiin muotoon 6-1. SB Vaasaa vastaan kyyti oli sen sijaan hieman kylmempää, sillä pisteet matkasivat Vaasaan lukemin 17-5.

C-tyttöjen otteluohjelman, sarjataulukon ja tulokset löydät täältä.

C1-juniorit

SBK:n C-juniorien joukkue aloitti kauden 2016-17 viikko sitten Nurmossa.

Ensimmäisessä ottelussa joukkue taisteli upeasti SPV:n kakkosjoukkuetta vastaan pisteistä, mutta joutui nöyrtymään 5-4-tappioon. Toisessa ottelussa SPV:n ykkösjoukkue olikin sitten useamman potkun edellä ja loppulukemat olivat 12-0.

C1-juniorien otteluohjelman, sarjataulukon ja tulokset löydät täältä.

D2-juniorit

D-juniorien joukkue joutui melkoiseen pesukoneeseen kauden avausturnauksessaan, viikko sitten Vaasassa. Toki vastassa olivatkin kaksi Nurmon Jymyn joukkuetta – seurassa on tehty jo vuosien ajan todella hienoa juniorityötä.

Molemmat ottelut päättyivät reippaisiin tappioihin.

D2-juniorien otteluohjelman, sarjataulukon ja tulokset löydät täältä.