SB Kauhajoen miesten edustusjoukkue ja SB Vaasa II tarjosivat yhden kuluvan kauden jännittävimmistä otteluista Vaasassa. Samaa on luvassa tänään, kun peli pyörähtää käyntiin kello 16:00.

Tuolloin vaasalaiset olivat valitettavasti maalin verran parempia, sillä SBK joutui poistumaan vierasmatkaltaan 13-12-tappio niskassaan.

SBK järjesteli ottelussa hienon nousun, oltuaan pahimmillaan jo viiden maalin takaa-ajomatkalla. Kauhajokelaisnippu nousi ottelussa kahdesti rinnalle, kun ensiksi se tasoitti päätöserän alussa tilanteeksi 10-10 ja vain vajaa kaksi minuuttia ennen päätössummeria joukkue nousi 12-10-tappioasemasta tasoihin.

Se ei kuitenkaan riittänyt, kun vaasalaiset iskivät vielä yhden ja tuomarit pitivät puolestaan huolen siitä, ettei SBK päässyt enää hakemaan tasoitusmaalia tosissaan.

– Se peli oli silloin ja nyt on nyt. Vastassa on yksi sarjan kovimmista joukkueista, joka on vahvistunut sitten viime näkemän, joten haastava iltapuhde on edessä, valmentaja Marko Ollonqvist ennakoi.

– Nyt on lomat lomailtu ja kinkut sulateltu. Uusi vuosi halutaan aloittaa ehdottomasti siitä, mihin edellinen päätettiin, eli voittamalla. Mihinkään pienimaaliseen voittoon en kuitenkaan usko, vaan kyllä myös tässä ottelussa tullaan näkemään maaleja, aivan kuten ensimmäisessä kohtaamisessa.

Sjöbi palaa kokoonpanoon

SBK saa otteluun vihdoin mukaan Joonas Sjöblomin, jonka reserviupseerikoulukiireet pitivät sivussa kauden kolmannesta pelist alkaen.

– Totta kai tuon tason kaveria on ollut ikävä. Mahtava, että saadaan ”Sjöbi” takaisin.

Joitain poissaolijoita ja kysymysmerkkejä on kuitenkin ottelun alla vielä ilmassa.

– Junnun (Juha-Matti Kiviluoma) ja Niken (Niklas Huhtaviita) pelaaminen ratkeaa vasta ottelun alla. Juupa (Tuomo Juupaluoma) ja Topsu (Topias Lehtola) ovat puolestaan satavarmasti sivussa.

 

SBK – SB Vaasa II

Lauantaina 14.01.2017, kello 16:00
Yhteiskoulun liikuntasali
Liput 5 euroa
Kausikortit (jäljellä olevat) 10 euroa